Receptek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Diacska2009. október 12. 23:18

 :DDDD azért,mert az ősök így csinálták,ezért az a neve,hogy rakottkrumpli,nem kevert krumpli mondjuk,egy sor ez egy sor amaz :DDD

Törölt tag2009. október 12. 23:16

Törölt hozzászólás.

Diacska2009. október 12. 23:12

hah,ha megkóstolnád,nem ezt mondanád,úúgy megtudom csinálniiiiiiiii :DDDD

Törölt tag2009. október 12. 23:08

Törölt hozzászólás.

Diacska2009. október 12. 23:06

jeeeeeeeeee :DDDD
Na ez a beszéd
küldj belőle mintát :DDD

Törölt tag2009. október 12. 23:05

Törölt hozzászólás.

Diacska2009. október 12. 23:00

Ennek az a lényege,fini szósz lesz belőle,nyámmm :D
Nehogy már úgy csináljam,ahogy más :DDD

Törölt tag2009. október 12. 21:10

Törölt hozzászólás.

ambrus.magdolna2009. október 12. 20:51

Erdélyi töltött káposzta:
Hozzávalók:1/2 kg sertéshús(őrölve)
2 fej:lila-hagyma
egy pohár rizs
só,bors,paprika
császárszalonnát aprózunk a fazék aljába :a káposztát szépen,vékonyan apróra szeleteljük a szalonnára egy sort,utána a tölteléket bele göngyöljük a káposzta lehornyolt leveleibe,a tetejére is vágottat rakunk,néhány kanál olajjal leöntjük,vízzel felöntjük és egy órát kb.főzzük.
Jó étvágyat!
u.i Tejföllel tálaljuk!

Törölt tag2009. október 12. 20:15

Törölt hozzászólás.

Diacska2009. október 12. 20:10

 :DDDD
Először is,azt tudni kell,hogy én nem sütöm,hanem főzöm,így sokkal finibb,mert nem szárad ki...
Nem tudom hány személyre kell,én elmondom egy olyan ODAVÁGÓS :d hármasra :D
10 nagyobb krumpli,héjában megfőzni,majd megpucolni...karikára vágni,szerintem eddig tiszta sor :D
Aztán izlés szerint több kevesebb tojás,én 5 szoktam.lehet többet is...
Ami a kolbászt illeti,én lecsókolbásszal szoktam,de izlések és poffok :D,lehet mással is
Majd elkezded rakni,egy sor krumpli,egy sor tojás egy sor kolbász(de vigyázz,hogy miben főzöd,mert könnyen oda ragad)
Majd,fogsz egy szép kis vörös hagymát,nagyon apróra kockázod,olajba lököd,serpenyőbe,és szépen megpiritod,én ilyenkor szoktam bele tenni a leveskockát,tök jó ízt ad neki,én hármat rakok,de szerintem tehetsz 4 is,(bár attól függ milyen a kocka)majd pirospaprika,amennyire szereted,hogy piros az étel,én nagyon...majd belenyomsz kb,hát nem is tudom mennyi volt az,talán fél liter tejföl,és elkezded kavarni,hogy minden érjen egybe...
Aztán,megkóstálod... :DDD,ja és a borsot majdnem kifelejtem,én nagyon szeretem a borsos dolgokat...sokat szoktam tenni midenbe...
Majd ráöntöd a fazékban lévő krumplistojásoskolbászra :DDD,csak próbáld úgy,hogy lefojjon az aljára,hogy ne ragadjon oda,majd oda teszed,kb 10 p főzés után már lehet enni,remélem mindent leírtam :DD :D,na hát én így szoktam,lehet más is...asszondják fini...
Good apetite :DDD

Törölt tag2009. október 12. 19:38

Törölt hozzászólás.

sarandisziszi2009. október 12. 09:47

http://blog.poet.hu/Hanagyorgyi/betyarle ves-ala-gyorgyi-modra

Diacska2009. október 12. 02:44

Lírhatom neked a rakottkrumplimat...azt modnják,halálos :DDDmármint nagyon jóóóóóó :D

Törölt tag2009. október 12. 01:53

Törölt hozzászólás.

Diacska2009. október 12. 01:02

hátja

BZ2009. október 12. 00:53

Poetburger:

Egy félbevágott költői sorsba tehetséget képzelünk és jóllakatjuk vele magunkat.

Diacska2009. október 12. 00:29

ez a zsíros kenyér,hát ezen nagyot röhögtem :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
de még most is tarttttttttttttt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Törölt tag2009. október 11. 21:10

Törölt hozzászólás.

sarandisziszi2009. október 11. 18:39

http://blog.poet.hu/Hanagyorgyi/tokos-ez -a-lecso#hozzaszolas
 :)