Közösségi tabu

Beszeljünk olyan témákról amiről nem szokás

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Divora2018. március 20. 23:02

@FeketeHerceg: ugy tudom, ferfibol no nem annyira necces, de nobol ferfit nehez csinalnak, a himszerve kb 80%ig biztos h nem fog mukodni, mert nagyon nehez a mutet es meg a profiknak se sikerul az esetek tobbsegeben~

FeketeHerceg2018. március 20. 20:26

@designo: most linkeljek be egy videót mit neten láttam? Én is azt hittem hogy 10ből 10et eltalálok. Azt 3 jött össze.  :D vagy túl jó volt a kép, vagy túl jó volt orvosa.  :)

designo2018. március 20. 19:31

@FeketeHerceg: Ez nem fordulhat elő. Még felismerem, hogy ki a nő 😀😀😀

FeketeHerceg2018. március 20. 15:51

Elveszel egy nőt, de aztán bevalja hogy ő átoperáltatta magát nővé. Biológiailag férfinak született. Vagy foritott eset is hogy a férj volt fiatalon egy kislány.

Ki mit gondol? Mi lenne a reakciótok , ha ez kiderülne a párotokról?

FeketeHerceg2018. március 17. 19:51

@Divora: keress rá google-n. Bár lehet fiatal vagy az ő tanitásaihoz. Amiket ő ott elmond.  :-)

FeketeHerceg2018. március 17. 19:50

@Zsanna: Persze ez tény. Cdak hát vannak helyzetek mikor nem tudom hogy illő e, mert két pasi együtt, vagy nem , mert ő nő, s akkor már pajzán dolog. Vagy többnek hiheti. Érted.  :-) igy inkább csak netes barátság.

FeketeHerceg2018. március 17. 19:49

@Divora: Én nem vagyok ilyen. Max igézeteket mormogok.  ;-)

Zsanna2018. március 16. 17:34

@FeketeHerceg: "De ismerek transzi csajt is. Aki fiúnak született, de agyban egy 100%ig nőt képzeljetek el. Aki totál nő. Gesztusa, kézmozgás, járása, még a beszéde is mondhatni. (Nem a hangja)
Ő nehéz eset. Mivel ismerem 5 éve, s még most is fura hogy ő Nő, s ezért nem meleg pasit szeretne, hanem heterókkal ismerkeni."

Ismerkedni lehet, egy normàlis hetero ezt eltudja fogadni baràtként, de semmi több!!!

Divora2018. március 15. 23:54

@FeketeHerceg: Ehm, nem tudom ki az a Soma mama~~~ x"D szóval erre nem tudok válaszolni.

Ezt a mágiás dolgot vizualizáltam a fejemben.  xD Elképzeltem, hogy állsz egy buszmegállóban, várod a buszt, közben elmélkedsz egy novelládon, és annyira belefeledkezel, hogy elkezdesz hadonászni, mintha varázsolnál.  xDDDD (magamból kiindulva, ilyesmi mondjuk inkább nálam lehetne sanszos, de akkor is  xDDD)

FeketeHerceg2018. március 15. 20:51

@Divora: Olyan vagy akkor mint Soma mama? Lehet ezt mondani?

Nem szerepjáték. Max én játszom el magamban. Hogy még élethűbb legyen. Mégjobban bele tudja élni magát az olvasó a egyes emberke helyzetébe, vagy mintha ő is ott lenne egy külső szemlélőként a karakterek mellett.  :)
S persze az egészbe van egy boszorkányos csavar. Mivel novelláimhoz hozzátartozik a mágia, boszorkányság alapjai. Igy fűszerezve van egy kis varázslattal is.  ;-)

Divora2018. március 15. 19:00

@FeketeHerceg: Az végül is olyan, mint egy szerepjáték, nem?
Nekem alapvetően egy-egy fő érzelem köré csoportosulnak a személyiségek tulajdonságai. Van itt imádat, makacsság, harag/düh, keserűség, ilyesmik. Csak én elnevezem őket, és saját "ént" is kapnak tőlem. Szóval ez nálam hangulattól is függ, hogy épp melyik a dominánsabb.  :D
Viszont, aki hozzám közel akar kerülni, annak pont emiatt nehéz dolga van, mert össze kell barátkoznia mindegyikkel ahhoz, hogy elviseljük egymást. Emiatt vagyok nehéz eset.  xD Bár, aki elég régóta ismer, az már felismeri, hogy épp "kinek" a kedvében vagyok.

FeketeHerceg2018. március 15. 11:39

@Divora: Én max a novelláim miatt élem formálom ki magamba, élem át a karaktert. De ez csak fantázia. S inkább csak a személyiségem egy egy része , egy-egy karakter. Pl : kérdező, kiváncsi, a határozott, a uralkodó.  :)

FeketeHerceg2018. március 15. 11:35

@KuroShini: "új arcot magatoknak" -az én egyéniségem olyan erős hogy nem tudnék más szerepet eljátszani. Meg nagyon sajátságos a fogalmazásom, szó használatom.

Divora2018. március 14. 22:12

@KuroShini: ooo, nekem szamtalan ilyen arcom van. egyesek szerint latens multi (multiplex szemelyisegzavaros) vagyok  xD hat sztm az azert tulzas, de mar-mar megkozelitem, ez teny. foleg h szokasomma valt nevet es kepzeletbeli testet is adni ezeknek az "arcoknak". de a pszichologus szerint a vilagon semmi bajom, csak elenkebb a fantaziam az atlagenal~ x3 viszont teny ha epp "olyan labbal kelek" fel is oltom a szemelyiseguket egy idore. szoval mar kb en sem tudom neha, melyik az "igazi", valahogy mind az~

KuroShini2018. március 14. 08:31

Éreztétek már úgy, hogy kreáltok egy új arcot magatoknak álnéven, s valósabb, mint amit mindenki más lát?

KuroShini2018. március 14. 08:31

Bénázás... bocsi.. diszlexia, és diszgráfia  XD

FeketeHerceg2018. március 13. 21:23

@KuroShini: Berázás? Az mi?

KuroShini2018. március 13. 13:14

Engem csak kiröhögnek a berázásaimért  xD de én is magam.... Ne akard megtudni hány halálközeli élményem volt (amiből párat nem tudom, hogy éltem túl) és nyáron leszek 18  XD Barátaim kijelentették, hogy egy atombombát is túlélnék, de a lények, hogy nagyon kétbalkezes a kihatásom az életemre

FeketeHerceg2018. március 13. 06:27

Most hogy már "házas vagyok" , még nem teljesen. Most már nem hiszem. Fiatalon, 20 éveim elején, hát... Inkább kinyirtam volna magam magam miatt. Szerintem akkor voltam a legdurvább, agresszivabb, undokabb, elviselhetetlenebb.  :) De akkor is volt aki ezért szeretett. Humorom megmaradt, ami gyilkos. S kevesen viselik el.  :)
Büszke is vagyok rá.

FeketeHerceg2018. március 13. 06:19

@KuroShini: Ez olyan mint a mágnes. Két azonos pólusú taszitja egymást.  :)