Mindenki érez most valamit... és mit?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

beresvivien2017. június 8. 17:38

@Attila_the_hun: Rendben.

Kandabula2017. június 7. 19:39

Beütöttem a könyökömet. Fáj!

Seelensplitter2017. június 7. 17:07

Továbbra is csalódottságot... Szinte minden téren.

Attila_the_hun2017. június 7. 14:17

@beresvivien: Kedves Vivien, én se azt írtam, hogy neked, csak a foci okoz boldogságot. Nem írtam oda a "csak" szót. De ettől függetlenül megkövetlek és a bocsánatodat kérem. Ugye elfogadod?  :)

Kiara862017. június 7. 11:20

@beresvivien: Én a mostanit már nem követem,de a 10 évvel ezelőtti csapat tagjait fejből elsorolnám!😊 @Attila_the_hun: Ha tudnád mekkora boldogságot éreztem,mikor Stieber Zolika betalált az EB-n!😊Sírva vigadtam!😊

beresvivien2017. június 7. 10:47

@Kiara86: Mi is kedveljük a Fradit!  :)

beresvivien2017. június 7. 10:01

@Attila_the_hun: Hihetetlen vagy!  :D
Leírom még egyszer, nem azt mondtam, hogy a foci okoz csak boldogságot és, hogy csak az ugrik be minden alkalomkor hanem, hogy pillantnyilag az történt és az volt a figyelmemben....

fricska2017. június 7. 08:51

@Attila_the_hun: 2017. június 7. 08:39
" @Ernest: @Kiara86: Úgy tűnik, hogy ezt benéztem. Esküszöm neked én még a 47 évem alatt nem találkoztam női focirajongóval. Lám-lám ilyen is van, az ember valóban holtáig tanul. A rokonságban és az ismerőseim között nincs egyetlen nő akitől valaha hallottam volna, hogy szereti a focit. Persze tudtam, hogy van női foci, tudtam, hogy a nők között is akad focirajongó, de mindezektől függetlenül azon mégis meglepődtem, hogy a poet "Mindenki érez most valamit... és mit?" kérdésére egy 18 éves lánynak az ugrik be, hogy boldogságot érez mert nyert a Real Madrid. Számomra sok minden okozhat boldogságot, de az nem ha egy focicsapat nyer, pláne ha az nem is magyar vonatkozású. De most már belátom, ott lentebb tévedtem.  :)"

Korrekt!  :) (ezt érzem)

Attila_the_hun(offtopic)2017. június 7. 08:39

@Ernest: @Kiara86: Úgy tűnik, hogy ezt benéztem. Esküszöm neked én még a 47 évem alatt nem találkoztam női focirajongóval. Lám-lám ilyen is van, az ember valóban holtáig tanul. A rokonságban és az ismerőseim között nincs egyetlen nő akitől valaha hallottam volna, hogy szereti a focit. Persze tudtam, hogy van női foci, tudtam, hogy a nők között is akad focirajongó, de mindezektől függetlenül azon mégis meglepődtem, hogy a poet "Mindenki érez most valamit... és mit?" kérdésére egy 18 éves lánynak az ugrik be, hogy boldogságot érez mert nyert a Real Madrid. Számomra sok minden okozhat boldogságot, de az nem ha egy focicsapat nyer, pláne ha az nem is magyar vonatkozású. De most már belátom, ott lentebb tévedtem.  :)

Kiara862017. június 7. 06:29

@Attila_the_hun: Bizony,mi is szeretjük a focit!😊17-18 éves koromban a szobám egy Fradi-szentély volt.Zöld-fehér falak,zöld padlószőnyeg,függöny,falon pólók,sálak,zászlók,fradis ágynemű,iskolatáska,pénztárca,törölköző,zokni,sőt még tangám is volt😊😊Meccsekre jártam.Aztán valahogy elmaradt.Mostanság az olasz foci a favorit!😊

Ernest(offtopic)2017. június 7. 01:45

@Attila_the_hun: Nem, nem így van. Sokan szeretik, sőt, sokan játsszák is... vannak s voltak női csapatok is, telis-tele fiatallal... gyermekkoromban volt 1 leány, aki jobban focizott, mint a fiúk 99% az általános iskolában... s anno volt 1 másik leány ismerősöm, aki úgy 13 évesen már felnőtt csapatban játszott és 18 évesen magyar válogatott lett, később Németországban is szerepelt, ahol nagyon komolyan vették s veszik a női focit, nem véletlen, hogy a világ egyik legjobbja a német női labdarúgó-válogatott. A mérkőzésekre is járnak ki leányok, a televízión vagy a számítógépen is rengetegen követik közülük a futballt... van fogalmad arról, hogy pl. a legnagyobb focicsillagoknak mennyi fiatal hölgy rajongója van Magyarországon és világszerte? Írásaidat olvasva, úgy látom, erősen meglepődnél...  :P

Attila_the_hun(offtopic)2017. június 7. 00:08

@Ernest: Nem, nem lepne meg, mert a férfiak sörrel a kezükben szoktak szurkolni a sportlövőknek, illetve a teniszezőknek is. De valljuk be, 18 éves lányok közül igen kevesen szeretik a focit. Talán nem így van Őrni?  :)

Ernest2017. június 6. 23:11

@Attila_the_hun: meglepetést... én is... hogy miket írtál itt össze-vissza... tehát, akkor a logikádat követve... idézlek: "ha egy borostás, sörleheletű férfi" boldog lenne a leányaid sportsikerének, tegyük fel, olimpiai vagy világbajnoki aranyérmet nyernének teniszben, sportlövészetben... akkor ez téged meglepne...(?)

Attila_the_hun2017. június 5. 21:49

@beresvivien: Tényleg, csak a meglepetés miatt írtam neked, nem akartam bántó lenni, de szerintem nem is voltam az. Félreértettél. Nekem is van két lányom akik nagyjából annyi idősek mint Te. Még életükben nem néztek meg egy focimeccset sem. Kosárlabdát, atlétikát, teniszt, ilyesmit igen. A kisebbik teniszezik, a nagyobbik sportlövő. Nem baj ha Te a focit szereted, egyáltalán nem, csak meglepő.  :)

beresvivien(offtopic)2017. június 5. 21:45

@Attila_the_hun: Ez ``kissé`` diszkrimináló kijelentés. A lányok/nők miért nem szerethetik a focit? Az csak férfiaknak való sportág? Kb. 9 éve nézek focit, sőt fociztam is régen.
Nekem eléggé rosszindulatúnak tűnt, sokmindenkit leszóltál abban az egy mondatban...

Attila_the_hun2017. június 5. 21:38

@beresvivien: Nem voltam rosszindulatú. Csak meglepődtem miután rálestem az adatlapodra. Tényleg egy borostás macsóra számítottam, ezzel szemben egy 18 éves csinos lány fotójára akadtam. Ti nem szoktátok a focit szeretni. Ugye ebben nem tévedek?  :)

beresvivien2017. június 5. 21:08

@Attila_the_hun: Naosztán  :D
Ezt én is kérdezhetném, hogy most komolyan? A fórum címe: mindenki érez most valamit... és mit? - azt írtam boldog vagyok, mert a kedvenc csapatom újra megszerezte a bajnoki címet.
Ezzel nemcsak engem sértesz meg, hanem több millió embert is, miért a focit, a sportokat csak a sörleheletű férfiak nézik? Szerintem nem.
A másik, hogy miért kell mindenkit kritizálni?  :)
Nem azt írtam, hogy a boldogság nekem CSAK az, hogy a Madrid nyert...
Nagyon sok minden más okoz örömet és boldogságot.
Ennyit erről, klassz hogy az ember akármit ír ki, mindenki ilyen rosszindulatúan válaszol vissza...

Attila_the_hun2017. június 5. 21:00

@beresvivien: Most komolyan? 18 éves lányként neked boldogság ha egy focicsapat győz?
Megérteném a boldogságodat ha egy borostás, sörleheletű férfi lennél, aki szotyizás közben írja ide ezt a boldogságot, de Te egy 18 éves lány vagy.  :)

beresvivien2017. június 3. 22:46

Boldogságot, mert megint megnyerte a Real Madrid a Bajnokok ligáját!  :D

Perzsi.2017. május 30. 14:00

@Merlot: Köszönöm a tanácsot.  :-) A freemail fiókom évek óta csak van, nem használom. A gmailre valóban nem jön spam, nem látom. Ez egy másik levelező, biztonsági okokból nem írom ide, hogy melyik. Ide azzal regisztráltam. Az is megbízható volt egy ideig. Ám tudod, akinek a címét tudják páran, oda érkezik reklámlevél. Sajnos ismerőseim között is akadnak olyanok, akiket hiába kértem, továbbküldős levelekbe ne rakják bele a nevemet,levél címemet. Egyik szemen be, másikon ki. Onnantól m meg egyenes út vezet a fitt életmód, stb levelekhez,mivel sokan foglalkoznak ezzel, azzal, és gátlástalanul felhasználják az így megszerzett címeket. Köszönöm, hogy segíteni szándékoztál, igazán jól esett.  :-)